30 Aralık 2013 Pazartesi

Android 4.4 KitKat Yeni ROM İncelemesi 2014

Android 4.4 KitKat Yeni ROM İncelemesi 2014

CyanogenMod 11 Unofficial Builds, AOKP KitKat Nightlies, And Paranoid Android AOSPA4+ ROMs

Birçok üretici en erken 2014 yılında cihazları güncellemek bekleniyor birlikte , serbest bırakılması için kendi Android 4.4 KitKat firmware hazırlanıyor meşgul. Bu arada, geliştiriciler iş rekor sürede özel ROM'lar yayıyoruz de zordur . Burada satış sonrası firmwareson gelişmeler bir özet .
11 Unofficial ROM CyanogenMod
CyanogenMod 11 birkaç yüksek seviye cihazlar için serbest nightly'ler ile devam resmen. CM kaynak kodu kendi özel inşa yaratmak onların el denemek için deteknoloji anlayışlı için kullanılabilir .
Özellikle, Android 4.4 512MB RAM KitKat gibi küçük olanlar da dahil olmak üzere cihazların bir ev sahibi ile uyumluluk sağlayan'Project ince yapılı ' optimizasyonu ile yayınlandı . XDA forumlarında GeliştiricilerGalaxy Ace ,Galaxy Fit , Galaxy Mini veGalaxy Gio dahil olmak üzere düşük - uç Samsung akıllı telefonlar için orta menzilli bir dizi için CyanongenMod tabanlı ROM oluşturmak içinfırsat almış . Dikkate değer ,Galaxy Ace 512 MB RAM özelliğidörttek cihazdır ,Galaxy Fit , Galaxy Mini ve Galaxy Gio sırasıyla 280 MB , 384 MB , 278 MB ve sayılabilir. Bu proje Svelteuyumluluk için olağanüstü bir aralığını gösterir. Onlar hepsi 2 yaşındaki bitti gibi Samsung, bu cihazlar için Android 4.4 desteği sağlayacağını olası olmasına rağmen.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.