25 Mayıs 2013 Cumartesi

Android Fotoğraf Makinesi - NİKON

Akıllı telefon dünyasında bir numara haline gelenAndroid, şimdi de bir fotoğraf makinesinde karşımıza çıkıyor. Dünyanın birçok ülkesinde satışı gerçekleşen ve sosyal yaşamın bir vazgeçilmezi haline gelen Android işletim sistemine sahip fotoğraf makinesi Nikon COOLPIX S800 artık ülkemizde de satışa sunuluyor.

Nikon, fotoğraf makinesi söz konusu olduğunda ilk akla gelen isimlerden biri. Kalitesini ve başarısını artık tüm dünya biliyor. S800 Nikon kalitesi ile çekilen fotoğrafların Android profesyonelliği ile buluşmasını sağlıyor. Bu fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekmek büyük bir keyif ve çekilen fotoğrafların sosyal medya üzerinden direk olarak paylaşılabiliyor olması da bir artı kazandırıyor. Nikon S800 ile başarılı fotoğraflar çekebilir, bu fotoğrafları istediğiniz gibi sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz. Wİ-Fİ destekli olan bu cihaz bir fotoğraf makinesinden çok daha fazlasını sunuyor. Eğer beklentileriniz yüksekse sizin için ideal cihaz olan Nikon S800 artık ülkemizde de satışa sunuluyor.

Günlük yaşamın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Nikon S800, yüksek lens kalitesi ile de beğeni kazanıyor. 10x optik zoom yeteneği de mevcut. 16 MP kamerası ile de etkileyici fotoğraflar çekmenizi sağlayan S800, çözünürlük bakımından da beklentilerinizin tam karşılığını sizlere sunuyor. Tipik bir fotoğraf makinesinden çok daha fazlasını sunan Nikon S800 Google+, TwitterFacebook gibi sosyal medya platformlarına kolayca bağlanabilmeye olanak sağlıyor. E-posta, kısa mesaj ya da Bluetooth yoluyla S800 ile çektiğiniz fotoğrafları kolayca paylaşabilir, farklı bir deneyim yaşamaya başlayabilirsiniz. Fotoğrafı çektiğiniz anda sizin için hemen kolay paylaşım yolları karşınıza çıkar, paylaşmak istediğiniz ağı seçer ve işleminizi gerçekleştirirsiniz. Paylaşmak istemediğiniz fotoğrafları ise kaydetmeniz yeterli olacaktır.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.