25 Mayıs 2013 Cumartesi

Telefonumun kilit desenini unuttum



Kilit deseni bilindiği gibi Android cihazlarda giriş güvenliği olarak  kullanılıyor. Kilit deseni, 9 noktayı kendinize göre birleştirdiğiniz bir güvenlik sistemi. Görselliğin iyi olması, şifreleme olarak da kırılamamış olması kullanıcıları cezbediyor ve çoğu kullanıcı kilit desenini kullanıyor.
Peki ya çizdiğiniz deseni unutursanız ne yapmanız gerekiyor ?
Akıllı telefonunuzda ve  tabletinizde  ekran kilit deseninin unutulmanız veya birçok kez yanlış girmeniz sonucunda  ekran kilit deseninizi açmak / kırmak  için bir yöntem var.
Ekran Kilit Desenini Unutmak
Ekran kilit desenini unuttuğunuzda ve hatırlamak için farklı kilit desenleri denemeleri yaptığınızda, ilk denemelerinizde cihaz sizden deseni tekrar çizmenizi istiyor.
5 kez denerseniz 30 sn sonra tekrar deneyin uyarısı çıkıyor. Fakat yanlış girmekte ısrar ederseniz desen girme  ekranı kayboluyor ve sizden Gmail hesabınız ve şifrenizle giriş yapmanızı isteyecektir.Gmail adresinizle en son girdiğiniz wifi adresinden hesabınıza girdiğinizde otomatikmen şifreniz kırılacaktır.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.