18 Haziran 2013 Salı

Android Bilardo Oyunu Pool Master Pro


Masa oyunlarının oldukça iyi rağbet gördüğü android platformunun şüphesiz en iyi bilardo oyunuyla karşı karşıyayız.Ödül üstüne ödül kazanan bu bilardo oyunu zengin içeriği ile bilardo sevenlere bağırarak sesleniyor.Google Play Store da en çok hasılat yapanlarda haftalarca 1.liğini koruyan pool master pro ram ve işlemci bakımından zengin özellikler istememesi ile oldukça iyi bir şekilde ün yapmış durumda.Dilerseniz pool master pro’yu hep beraber inceleyelim.

Pool master pro’yu google play store’dan ücretsiz bir şekilde indirdikten sonra oyunu açıyoruz ve gri tonlarının hakim olduğu bir arka plan karşılıyor bizi 5 farklı kategori bulunuyor şimdi bu kategorileri teker teker inceleyelim.

Single Player
Tek oyunculu oynamak için buraya girmeniz yeterli dilerseniz 8balls dilerseniz 9balls oynayabiliyorsunuz.Ben tek oyunculuda olsa rekabete girmek istemiyorum diyorsanız practice bölümünden pratikte yapabiliyorsunuz.
Vs Mode
Vs mode’da adında anlaşılabileceği gibi ister 8balls ister 9balls’ta kapışıyorsunuz.Ayrıca sadece computer ile kapışmak istemeyenler two player seçeneği ile tek telefondan iki kişi kapışabilirler.
Arcade
Arcade bölümünde ise size verilen görevleri yapıp doğru süreler ve doğru haklarda topları deliklerine sokuyoruz.Yaklaşık 4 ayrı bölüm ve bölüm başı 30 toplam 120 alt bölüm sizleri bekliyor olacak.
Settings
Bu bölümde oyuna dair ses zorluk v.b ayarlar yapabileceğiniz gibi aynı zamanda oyun sehpasını ve istakamızı değiştirebiliyoruz.
High Score
Bu bölümde yaptığımız en yüksek skorları görebilirsiniz.
Oynanabilirlik ve çeşitlilik açısından kullanıcı memnuniyetini arttıracak şekilde bir oyun olan pool master pro dalında en iyi olmayı sade oluşuyla başarmış durumda.Sizde bir bilardo hayranı iseniz hiç vakit kaybetmeden oyuna başlayabilirsiniz


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.