18 Haziran 2013 Salı

DownTown Mafia Android Mafya Oyunu


Android platformda 3d ve grafiksel açıdan mükemmeli sunan oyunlar bir yana metin tabanlı oyunlarda oldukça rağbet görmeye başladı.İlk ios’ta başlayan metin tabanlı online oyun akımı android’e sıçradı.Sıçradı hatta öyle bir sıçradı ki çoğu oyun şirketi metin tabanlı oyunlara ağırlık verdi.Metin tabanlı bir oyun olan Down Town Mafia’a amacımız mafya babası olmak.Online olarak oynayacağımız bu oyunda internet bağlantısı şart. Şimdi Down Town Mafia’yı tüm ayrıntılarıyla inceleyelim ve metin tabanlı oyunlar arasındaki en iyi mafia oyunlarından biri olan DownTown Mafia’yı daha yakından tanıyalım.

Down town mafia’yı google play store’dan ücretsiz bir şekilde indirkten sonra oyuna ismimizi yazdıktan sonra fighter, hustler, runner’dan birini seçip giriş yapıyoruz.Herhangi bir şifre kombinasyonu yazmadığımız için oyuna girdikten sonra oyuna facebook ile bağlanarak oyuna facebook’unuzu tanımlamakta fayda var.Oyun ilklerde karmaşık gelse de oyuna sonradan alışacaksınız.Biz oyun ile ilgili kavram ve kategorileri sizlere teker teker açıklayalım.


My Profile
Burada profilinizi inceleyebiliyorsunuz.Skills bölümünden skill puanlarını rep bölümünden aldığınız ödülleri  stats bölümünden istatistiklerinizi ve items bölümünden de eşyalarınızı görebilirsiniz.
Fight
Burada karşınıza rasgele çıkacak oyuncularla dövüşüyorsunuz.Her dövüşte 1 enerjiniz gidiyor.
Bosses
Burada mafya babalarıyla çatışmaya giriyoruz.
Gang Wars
Oyunda çok ileri seviyelere gelecek olursanız buradaki çeşitli ölüm maçlarına katılabilirsiniz.
Mercs
Mercs’ler mobslar ile aynı görevi görür ve size attack+defense bonusu verir.
Assignments
Mobs sayınız oldukça fazla ise assigments ları yapabilirsiniz.Mobs sayısını kullanıcıların numarasını ekleyerek veya kullanıcılara kullanıcı numaranızı vererek arttırabilirsiniz.
Business
Gece kulüpleri ve barlar satın alıp işletmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.Bu tarz mekanlar aynı zamanda size 45 dakikada bir para kazandırır.
Territories
Burada açık olan şehirleri görebilirsiniz.Oyuna ilk başladığınız açık olan tek şehir new york olacak ve görevlerinizi new york’ta yapacaksınız.
Bank
Bankanıza belirli limitlerle para yatırabilir ve çekebilirsiniz.Paranız bankada güvence altındadır size biri saldırsa da paranız eksilmez aynı zamanda bankaya para yatırılırken %10 vergi kesilir.



Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.