24 Haziran 2013 Pazartesi

Android Cihazlarda Yedek Nasıl Alınır


Android cihazlar üzerinde kendi içlerinde oluşmakta olan bir steptizasyon sorunu ile pek fazla karşılaşılmamaktadır. Ancak root işleminin hemen ardından bulunacak etkilerin verilmesi ile bazı teknik sorunlar oluşabilmektedir. Her şeyden önce kişinin cihazının çalınması ya da suya düşmesi gibi oluşabilecek olumsuz durumlarda tam anlamı ile bellek kayıpları söz konusu olabilmektedir.
Bu yüzden kişinin Android mobil işletim sistemi yüklü olan akıllı telefonunu sürekli olarak belli bir düzen aralıklarında yedeklemesi uzmanlar tarafından önerilmektedir. Ayrıca Android mobil işletim sistemi sahibi olan akıllı telefonların özgür bir platform olması nedeni ile insanların akıllı telefonları üzerinde yedekleme işlemini daha kolay ve daha hızlı bir şekilde yapabilmesi için pek çok uygulama bulunmaktadır.
Kişi Android mobil işletim sistemi yükü olan akıllı telefonu üzerinde bellek kaybı yaşanmaması için yedekleme yapmak için Android üzerinde yer alan bu pek çok uygulamadan kendine en uygun olanını seçebilir ve çok pratik bir şekilde yedekleme işlemini gerçekleştirebilir. Ancak kişi sık sık yedek almayı unutabilmektedir, bu tarz durumlar için Google firmasının büyük hizmeti olan Google Drive seçeneği bulunmaktadır.
Google Drive Android cihazlar için geliştirilmiş olan bir bulut teknolojisidir. Bulut teknolojisi sayesinde kişi Android cihazı üzerinde bulunan rehberi, resimleri ve diğer multimedya dosyaları anlık olarak kişinin bulut alanına senkronize edilir ve veri kayıpları minimal düzeye kadar düşürülebilmektedir.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.