17 Haziran 2013 Pazartesi

Android Real Basketball Oyunu


Artık basket tutkunları Android‘de yalnız değil. Real Basketball, üstün grafikleriyle dikkatleri üzerine çeken oldukça başarılı bir basketbol oyunu. Basketbol tutkunlarının ister tek başına, ister çoklu oyuncu modunda oynayabilecekleri Real Basketball, spor ve androidde oyun oynama keyfini bir araya getiriyor.


Tekli oyun modunda bilgisayara karşı, çoklu oyun modunda ise gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz iki oyun modu mevcut. Ayrıca oyun süresince, oyundaki karakterinizi, formanızı ya da oyun toplarını oyunu oynarken kazandığınız puanlar karşılığında değiştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.
Oyunda ilerledikçe ve uzmanlaştıkça, değişik seviyelerde kupalar ve madalyalar kazanıyorsunuz. İsterseniz kazandığınız madalyaları sosyal medya sitelerinde de paylaşabiliyorsunuz.
Real Basketball’ı android üzerindeki diğer basketbol oyunlarından ayıran en büyük özelliklerinden birisi ise üç boyutlu olması. Standart basketbol oyunlarında sadece karşınızda bir pota ve elleri görünen bir adam varken Real Basketball ile farklı yerlerden ve farklı uzaklıklardan potaya basket atmaya çalışıyorsunuz.
Oyunda zamana karşı, turnuva ve all stars modları bulunuyor, siz istediğinizi oynayabilirsiniz. İstediğiniz modu seçtikten sonra turu atlamak için bizden istenenleri yapmamız gerekli.
Ses ve görüntü efektleri gayet güzel fakat oyun ana menüsü kanımca oyuna oranla biraz zayıf kalmış gibi, yine de basketbol severleri tatmin edeceğini düşünüyorum.



Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.