21 Haziran 2013 Cuma

Android Hava Durumu Uygulaması Weather Local Forecast, Radar


Accuweahter android kullanıcılarını beğenisini kazandıktan sonra google play store birçok hava tahmin uygulaması çıktı.Bu hava tahmin uygulamalarının arasında kitlesel olarak çok büyük bir kullanım alanına sahip olan 1 Weather:Local Forecast Radar tasarımı ve pil’i az harcaması ile ünlenmiş durumda. 1 Weather:Local Forecast Radar’ı android marketten indirdikten sonra kullanımını hep beraber inceleyelim.


Uygulamayı ilk açtığınızda uygulama size konumunuzu soruyor.Gps açık ise komunuzu otomatik tespit ediyor fakat gps’i açmak istemiyorsanız konumuzunu yazısal olarak aratabiliyorsunuz.Konumunuz ile bilgiler alındıktan sonra 1 Weather:Local Forecast Radar’a tam olarak giriş yapmış bulunuyorsunuz.Arka planda gri renk tahtaların yer aldığı bir tasarıma sahip olan 1 Weather:Local Forecast Radar’ın arka planını değiştirebilirsiniz.Aynı zamanda yazı stili yazı renkleri ve kullanılan görseller ile uygulama Jely Bean’a oldukça iyi uyum sağlamış durumda.Uygulamayı uygulamanın altındaki kategoriler sayesinde kullanıyoruz isterseniz bu kategorileri teker teker inceleyelim.

Today
Today kategorisinde havanın bugünkü sıcaklığına bakabiliyorsunuz.Fahrenayt konusunda sıkıntı çeken ayarlardan birimi Celcius yapabilir.Aynı zamanda sadece sıcaklık yerine bugün nem oranına ve rüzgar hızına bakabiliyorsunuz.

Extendet Forecast
Yarın hava nasıl olacak?İşte bu sorunuzun cevabını extended forecast bölümünde bulabilirsiniz.Bu bölümde ileriki 7 günün hava tahminleri mevcut.Böylece program yapmadan önce tahminleri inceleyebilirsiniz.

36-Hour Forecast/7 Day Forecast
Bu kategoride son 36 saatin veya son 7 günün hava tahmin istatistiklerine ulaşabilirsiniz.Eğer grafik okuma beceriniz varsa bu bölüm oldukça işinize yarayacak.

Precipitation
Precipitatiıon kategorisinde haftanın 7 günü yağmur yağma oranlarını bulabilirsiniz.Ufak bir açık olarak %0 yazmasına rağmen o gün yağmur yağdığını hatırlıyorum.Ne yapacaksınız,Allah’ın Takdiri..

Konum
Konum kategorisinde konumunuzu ve konumunuzun yüksekliğini görebilir harita üzerinde çeşitli bölgelerdeki hava sıcaklıklarını ve yükseltilerine bakabilirsiniz.

Sun & Moon
Hava kararmadan evde mi olacaksınız?Bu kategori tam size göre.Sun & Moon kategorisi sayesinde havanın kaçta aydınlanıp kararacağını görebilirsiniz.

Uygulamaya başka bir açıdan bakacak olursak widget bakımından pek zengin olmasa da tasarım açısından her türlü arka plana uyumlu bir görüntü sağlıyor.Günün hava durumunu sosyal medyada paylaşabileceğiniz gibi reklamlardan kurtulmak için uygulamanın pro versiyonunu da satın alabilirsiniz.









Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.