21 Şubat 2014 Cuma

Alcatel One Touch Hero Fiyatı Türkiye

Alcatel One Touch Hero Fiyatı

Bugün sizlerle Alcatel One Touch Hero Türkiye'nin Alcatel One Touch Hero Fiyatı'nı paylaşacağım. Dokunmatik ve akıllı cep telefonları arasında Samsung firması tarafından üretilen Galaxy Note serisine benzer bir telefon modeli de Alcatel tarafından yapıldı. Dijital kalem fonksiyonlarına sahip telefonun tablet görevi de görmesi ilgi görüyor. Telefon stylus kalemi kendi bünyesinde barındırmaktadır ve kullanıcısına kolay bir kullanım sunmaktadır.

Telefonun donanım özellikleri 6 inçlik Full HD ekran, 2GB RAM, 13 MP kamera, 2 MP görüntülü görüşme kamerası, 8/16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 3.400 mAh pil ve 1.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci olarak karşımıza çıkmaktadır. Telefon ile birlikte kullanılabilecek birçok aksesuarında üretildiği görülmektedir. Telefonda android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi bulunmaktadır. Büyük ekranı ve dijital kalemi sayesinde özellikle telefon ve tablet karışımında bir cihaz isteyenler için son derece idealdir.

Alcatel One Touch Hero Türkiye

Alcatel one touch hero fiyatı 900 – 1000 lira arasındadır. Alcatel one touch hero türkiye genelinde şuan yaygın olmadığı görülmektedir. Akıllı telefon piyasasında büyük bir rekabet olmasından dolayı önümüzdeki günlerde bu telefonun yaygınlaşıp yaygınlaşmayacağı merak edilmektedir.

Alcatel One Touch Hero Türkiye İnceleme Videosu:

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.