10 Şubat 2014 Pazartesi

LG Flashtool İle LG G2 D802 Telefona Rom Nasıl Yüklenir 2014 güncel

LG-G2-DownloadModeAdım 1-  Gerekli sürücü ve yazılımları indirme:

  • Buraya tıklayarak LG Flash Tool yazılımını indirin ve ZIP dosyayı bir yere açın.
  • Buraya tıklayarak LG telefon için gerekli sürücüyü (driver) indirin ve çalıştırarak yüklemeyi tamamlayın. Eğer daha önce LG PC Suite yazılımını yüklemiş iseniz burayı atlayabilirsiniz.
  • Yüklemek istediğiniz LG ROM’u indirin. Eğer orijinal güncel LG ROM yüklemek isterseniz http://lg-phone-firmware.com adresindeki ROM lardan indirebilirsiniz. Veya Custom ROM denilen 3. şahısların yapmış oldukları ROM’ları kullanabilirsiniz. Custom ROM ları www.xda-developers.comsitesinden edinebilirsiniz.

Adım 2-  Yedekleme:

Cihazınızda yüklü bulunan lazım olabilecek herşeyin yedeğini alın (Resimler, rehber, dosyalar, SMS, çağrı kayıtları, vs). Uygulama, SMS, çağrı kayıtları yedeğini Super Backup uygulaması ile kolayca yapabilirsiniz.

Adım 3-  Telefonu hazırlama:

Telefonu kapatın. USB bağlantı kablosunu hazır edin. Kapalıyken üst ses açma düğmesine basılı tutarken USB kablosunu takın. Telefon Firmware Update – Download moda geçecektir.

Adım 4-

FlashTool yazılımını açtığınız kılasöre girip msxml.msi uygulamasını çalıştırıp yüklüyoruz.
Yükleme bittikten sonra yine aynı kılasör içindeki UpTestEX.exe uygulamasını çalıştırıyoruz. Aşağıdaki gibi bir ekran açılacaktır.
flashtool1
Sol üstte Select Type menüsünden 3GQCT seçin
Sağ üstte bulunan PhoneMode menüsünden DIAG seçin
flashtool2
Sağ üstte bulunan Select kdz file bölümünden indirdiğiniz ROM/firmware dosyasını seçin (.kdz uzantılı olmalıdır). Dosyayı seçtikten sonra sağ altta bulunan Normal web upgrade test butonuna tıklayın.
Aşağıdaki pencere açılacaktır.
flashtool3
Upgrade Start butona tıklayın. LG Mobile yazılım güncelleme ekranı açılacak ve bekleyin. Sonrasında aşağıdaki gibi açılan pencerede Republic of Korea ve hangi ülkenin romunu yüklüyorsak onu seçelim veOK tıklayın.
flashtool4
Tekrar FlashTool ekranına dönünce Start Upgrade butona basın.
flashtool5
FlashTool uygulaması için LG Mobile Support Tool uygulaması açılacaktır ve güncelleme başlayacaktır. İlerlemeyi telefonda da gözlemleyebilirsiniz. Bittiğinde telefon otomatik kapatılıp açılacaktır.
not alıntıdır androiddunya

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.