20 Şubat 2014 Perşembe

Flappy Bird nedir? İşte Flappy Bird çılgınlığı 2014


Flappy Bird nedir? İşte Flappy Bird çılgınlığı...

Son dönemin en çok oynanan oyunu Flappy Bird, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hızla yayılıyor

Dünyayı ve Türkiye 'yi Flappy Bird çılgınlığı sarmış durumda. Herkesin birbirine söz ettiği bu eğlenceli aynı zamanda sinir bozucu oyunla ilgili biraz bilgi verelim.

İOS ve Android'lerde oynanabilen Flappy Bird oyununun çok yakında Windows Phone 8 kullanıcıları için de indirilebilir olacağı müjdelendi. 

Dong Nguyen isimli geliştiricinin yeni oyunu Flappy Bird, basit oynanış yapısı ile dikkat çekiyor. Merakla beklenen oyun, kısa sürede App Store ve Google Play Store'un ücretsiz uygulamalar bölümünde zirveye oturdu. 

Indie oyun türündeki Flappy Bird'de amaç, kocaman ağızlı kuşu yeşil boruların arasından geçirerek en yüksek puanı toplamak.

Grafikleri ve müzikleri ile ön plana çıkan bir oyun olmamasına karşılık Flappy Bird, insanı kısa sürede tutsak edebiliyor. Oyunu oynayanların ortak yorumu, çok basit görünmesine rağmen o kadar kolay olmaması ve bağımlılık yarattığı için bırakılamadığı yönünde. Galiba sırrı da başarı istikrarının olmaması. Yani bir oyunda 40 puan alıp ikinci oynayışta 1 puanla yetinmek zorunda kalabilmeniz. Bu da başarıyı hedefleyenleri oyunda tutarken, sinirleri bozmaya da yetiyor.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.