23 Şubat 2014 Pazar

Note K1 Cep Telefonu İnceleme

Note K1 Cep Telefonu İnceleme

Bugün sizlerle Note K1 Cep Telefonu'nun Note K1 Cep Telefonu İnceleme'sini sizlerle paylaşacağım. Bilindiği üzere teknoloji sektöründe faaliyet gösteren birçok cep telefon üreticisi firma bulunmaktadır. Bunların bazıları marka değeri olarak yüksek olmak ile birlikte dünya genelinde ürünlerinin satışını yapmaktadır. Bundan dolayı da diğer firmaların ürettikleri cep telefonlarına göre daha pahalı olmaktadır. Ekonomik ve performans bakımından yeterli bir seviyede bulunan akıllı telefon almak isteyenler için de birçok seçenek mevcuttur. Note K1 Cep Telefonu son zamanlarda ekonomik telefonlar arasından dikkat çeken modeller arasında bulunmaktadır.

Note K1 Cep Telefonu

Note K1 Cep Telefonu İncelemesinde teknik özellikler şu şekilde sıralanabilmektedir. Telefon 4.0’’ inç büyüklüğünde bir ekrana sahiptir. İşletim sistemi ise standart olup her hangi bir takılma veya donma problemi yaşanmamaktadır. Arkada ve önde olmak üzere 2 adet kameraya sahip bu telefonla gece ve gündüz kaliteli fotoğraflar çekilebilmektedir.

Wi-fi üzerinden internete bağlanabilen telefonda ayrıca çift hat desteği de bulunuyor. İstediğiniz iki farklı hattı da aynı anda bir telefon üzerinden kullanabilirsiniz. Cihazın dış tasarımını ise Samsung Galaxy S3 modeline benzemektedir.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.