5 Şubat 2014 Çarşamba

Android Numara Engelleme Programı

Android Numara Engelleme Programı

Bugün sizlerle Android Numara Engelleme'yi yani Android Numara Engelleme Programı'nı sizlerle paylaşacağım. Gün içerisinde istemediğiniz numaralar tarafından aranmakta veya mesaj yağmuruna tutulmaktaysanız bu program tam size göre. Neredeyse hiçbir telefonun orijinal kendi sürümünde numara engelleme gibi bir özellik bulunmamaktadır. Fakat akıllı telefonlar için yapılan özel yazılımlar sayesinde istediğiniz numaralardan gelen çağrıları sorunsuz bir şekilde engelleyebilirsiniz.

İnternette bulunan birçok engelleme numarası bulunsa da birçoğunda virüs tehlikesi bulunmaktadır. Sizlere bu yazımızda tanıtacağımız program birçok kişi tarafından güvenli bir şekilde kullanılmaktadır. Android numara engelleme programının ara yüzü oldukça sade tutulmuş ve herkesin kolaylıkla kullanılması sağlanmıştır. Programdan engellediğiniz numaraları görebilir ve istediğiniz numaranın engelini kaldırabilirsiniz. Ayrıca engellediğiniz numaralardan gelen mesajları hiç görmeden silinmiş olacaktır.

Android Numara Engelleme

Sadece kişilerden gelen çağrı ve smsleri değil, şirketler tarafından gönderilenleri de büyük bir kolaylıkla engelleyebilirsiniz. Android numara engelleme programı kullanıcılarının yorumlarından da programın son derece kullanışlı olduğu açık ve net bir şekilde gönderilmektedir. Aşağıdaki linkten ister bilgisayarınıza isterseniz de direk olarak Google Play Store üzerinden akıllı telefonunuza indirebilirsiniz.

Android Numara Engelleme Programı>>> TIKLA İNDİR!

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.