20 Şubat 2014 Perşembe

Top eleven token hilesi 2014 Top eleven oyun hileleri nasıl yapılır?


Top eleven token hilesi 2014 Top eleven oyun hileleri nasıl yapılır?

Facebook'un sevilen oyunu Top eleven token hilesi 2014 Top eleven oyun hileleri nasıl yapılır?.İşte Top eleven token hilesi 2014 Top eleven oyun hileleri nasıl yapılır? detayları...

Top eleven token hilesi herkesin merakla aradığı konular arasında olunca yeniden bu konu hazırlama gereği duydum.Bildiğiniz üzere top eleven token hilesi , top eleven oyununda transfer yaparken veya inşaatları erkenden bitirmek için gerekli olan jeton yani token oluyor.Bir çok şekilde oyunda token alabiliriz ama bize hilesi olsa daha çok yararlı olacaktır.

Şimdi size çalışan top eleven token hilesini paylaşacağım..

İlk olarak sizden VPN One Click Programını indirmenizi isteyeceğim..Bu program sayesinde , ip değiştirerek farklı ülkelerin üzerinden oyuna giriş yapabileceğiz çünkü çoğu internet servisi sizi IP numaranız yoluyla takip eder. Facebook ve Google gibi hizmetler internet üzerindeki hareketlerinizi bu yolla takip etmektedir. İp değiştirme işleminden sonra oyuna giriyoruz ve ardından Token Kazan'a tıklıyoruz eğer Nielsen anketlerine tıklarsak ve doldurursak 25 token kazanabiliriz.Opion Surveys'den ise 7 token kazanabiliriz.İp'yi değiştirip farklı ülkeler üzerinden oyuna gireceğimiz için ülkeye göre token kazanmak için uygulamalar çıkıyor.Böylelikle farklı ip'lerle yüzlerce token kazanabiliriz.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.