11 Şubat 2014 Salı

Htc Butterfly S Fiyat İnceleme

Htc Butterfly S İnceleme

Bugün sizlerle Htc Butterfly S Fiyat'ını ve Htc Butterfly S İnceleme'sini paylaşacağım. Dikkat çekici ve şık dış tasarımıyla bütün ilgiyi üzerine toplamayı başaran HTC firması, son modellerinden biri olan Butterfly S ile ülkemizde ciddi başarılar elde etmeye devam ediyor. Telefon Android işletim sistemine sahip olup 4.2 Jelly Bean sürümü kullanılmaktadır. Telefonun hafızası 64 GB’a kadar yükseltilebilmektedir. Dış tasarımı kadar performansı da teknoloji severlerin beğenisini topluyor.

Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Quad-core 1900MHz işlemci sayesinde telefonda her hangi bir hız kaybı ve takılma gibi durumlar meydana gelmemektedir. Htc butterfly s incelemesinde ekran parlaklığının ve görüntü kalitesinin üst düzey olduğu çok açık ve net bir şekilde görülmektedir.

Htc Butterfly S Fiyat

Güçlendirilmiş bataryası sayesinde çok daha uzun bir kullanım süresi sunulmaktadır. İnce ve hafif tasarımı sayesinde telefonun kullanımı pratik olduğu kadar bir o kadar da eğlencelidir. Tüm bunların yanı sıra telefonun hem ön hem de arka kamerasıyla istediğiniz her anı ölümsüzleştirilebilirsiniz. Tüm HTC modellerinde olduğu gibi bu modelde de yüksek ses kalitesi ön plana çıkmaktadır. Htc butterfly s fiyatı şuan 1600 – 1700 lira arasında değişiklik göstermektedir.

Htc Butterfly S İnceleme Videolu:

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.