8 Şubat 2014 Cumartesi

Top Eleven - Futbol Menajeri indir full sürüm 2014


Android için tasarlanmış en iyi futbol menajerliği uygulaması. Zaten bunu 10 milyonun üzerine çıkan yüklenme rakamlarına bakınca kendiniz de görebilirsiniz. Oyun hem bilgisayardan hem de cep telefonundan oynanabiliyor. Aynen FC Chelsea Londra'nın teknik direktörü José Mourinho gibi takımınızı kurup, antreman yaptırıp başarıya mı taşımak istiyorsunuz? Top Eleven tam size göre olabilir. Uygulamayı sizin için inceledik ve bu uygulamadan ne beklenmesi gerektiğini paylaştık

Herhalde hepimiz Fifa tipi futbol menejerliği oyunlarıyla aşinayızdır. Bu oyun sırf oynamaktan ibaret değil. Listenizde yapmanız gerekenler arasında genç oyuncuları kordine etme, parasal meselelere çözüm bulma gibi durumlar da var. Kısacası futbol dünyasını anlamanıza yardımcı oluyor.

Oyunun yapılandırılışı harika. Herşey düşünülmüş. Klübünüze, kendinize isim veriyorsunuz ve işe koyuluyorsunuz. Transfer marketinden stadyumu ve diğer meseleler tamamen kendine ait bir menüye sahip. Ana menüdeyse her başlık güzel bir resimle eşleştirilmiş ve ana veriler gayet açık bir şekilde yazılmış. Renkler canlı ve dikkat çekici ve uygulamanın arayüz temasına göre ideal. Hiçbir şey fazla fazla yüklenmiş görünmüyor, herşey yerli yerinde. Mesela transferlerin son tarihi ilk görünüyor, diğer oyun tarihleri de mükemmel bir şekilde sıralanmış.


Top Eleven - Futbol

 Menajeri

YÜKLE

Screenshot 2014 01 17 15 24 45
Genel menü gayet iyi tasarlanmış ve her şeye aynı ekrandan erişebiliyorsunuz! 
Her gün yeni bir gün ve yeni bir lig maçı mevcut. Dostluk oyunları, kupa oyunları ve eğer yeterli olursanız şampiyonlar ligine bile katılmanız mümkün. 10-15 dakikalık simülasyonlar içinde takım formasyonunu, taktikleri ve etkinlikleri canlı ticker üzerinden takip edebiliyorsunuz. Animasyonlu bir oyun olduğu için, her birkaç saniyede bir sıkılmamanızı sağlayacak heyecanlı bir şey oluyor. Facebook ile oyuna girdiğinizde, diğer arkadaşlarınızla oynayabiliyor ve yarışabiliyorsunuz. Kazandığınız ödüller, geçtiğiniz aşamalar Facebook'ta paylaşılabiliyor. Hatta Mourinho'ya karşı bile oynayabiliyorsunuz.
Screenshot 2014 01 17 15 21 51
Facebook hesabınızla oturum açmak belli avantajları da beraberinde getiriyor. Takımınızdan en iyi sonucu elde etmeniz için binlerce yol var. Oyun para birimi jetonlar ve bunların çok büyük önemi var. Yeni oyuncular satın almak, forma almak ya da gelişmeleri hızlandırmak (mesela stadyum gibi) için bu jetonlara ihtiyacınız var. Jetonlarınızla başarıya giden yolunuzu döşemeniz lazım.

Oyunun en başında, oyunca zor ama önemli bir karar vermek zorunda. Bu kontraktta TV haklarına kadar herşey mevcut. Dört sözleşmeden birini seçmeniz lazım:
  • Nordeus Sözleşmesi: Burada her gün oyuna girmeseniz de bir jeton kazanıyorsunuz. Yani 10 gün
  • kaynak:http://www.androidpit.com.tr/top-eleven-futbol-menajeri

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.