15 Şubat 2014 Cumartesi

Lightning Launcher eXtreme android tema apk indir 2014 yeni


Bu Yıldırım Launcher bir süper şarjlı , ” All In One ” sürümüdür. LL Android için hızlı, hafif ve son derece özelleştirilebilir ana ekran yerine geçer .
Yıldırım Launcher eXtreme bellek ve kişiye özel ana ekran yerine bir tereyağı yumuşak , hafif isteyen insanlar için tercih edilen başlatıcısı .
Bu hala Android için hızlı ve LL gibi hafif , sadece en güçlü ve yapılandırılabilir başlatıcısı olarak , nihai paket , herhangi bir uzlaşmadır.
LLX aşağıdaki eklemelerle , LL bir vitamined versiyonu :
, Klasör oluşturma uygulamaları gizlemek , her yöndenstilini değiştirmek , çalışan uygulamalar , uygulamalar öldürmek veya kaldırmak için en sık kullanılan , son yüklenen , doğrudan kısayolları görüntülemek için yeteneği ile * Geliştirilmiş app çekmece , … ve daha fazlası!
( Kişisel, profesyonel , çocuklar için , vb ) birden fazla bağımsız kurulumları yönetmek amacıyla , özelleştirilebilir etiket ve simge ile , 100 distincts masaüstü kadar yapılandırmak için * Destek
* Dahili yapılandırılabilir mesajlaşma bildirimleri ( sms için son derece özelleştirilebilir rozet, cevapsız aramalar, okunmamış Gmail’in )
Her yerde edinilebilir * Uygulaması katil : uzun dokunun bir simge , öldürmek et voilà seçin.
* Dahili çok app çekmece mevcut masaüstü duvar kağıdı , başına .
( Bu haber okuyun lütfen ) farkında olmak şeyler:
- Henüz yapılandırmak için kolay değil belki de olsa seçenekleri ve anahtarları geniş set ile , Yıldırım , en özelleştirilebilir başlatıcısı biridir ! Anlaştık, en güçlü araç olarak , Yıldırım bir öğrenme eğrisi vardır . Ama değil en heyecan verici ve benzersiz bir ana ekran ;-) ipuçlarını almak için topluluğa katılın almak için ödemek için küçük bir fiyat !
Ilk kullanımda bu LL tüm verileri ithal edecek ve LL güvenli bir şekilde kaldırılabilir : – LLX LL ve tam olarak yerine bir üst kümesidir . Uygulamaları tam olarak aynı bakacağız aynı anda her iki kullanmaktan kaçının , bu kafa karıştırıcı !
- LLX artık eski LL uygulamalarını desteklemektedir . Bunun nedeni, bu özellikleri artık yerleşik olmasıdır : eklentileri artık gerekli değildir . Onlar hala çalışır ama onlar hakkında istekleri cevap vermiyor.
- Tüm Ekran Switcher özellikleri şimdi LLX dahil , çünkü var olan bir LL kurulum ithal zamaneski ekran Switcher Widget ( SSW ) çalışmaya devam edecektir , ancak kullanımı kesinlikle önerilmez . Eski Ekran Switcher Widget yapılandırma ekranı artık desteklenmiyor ve LLX kendi yapılandırma ekran ile birlikte çalışmaz.
Tüm yorum, öneri ve hata raporları bekliyoruz . Pierrox@pierrox.net bana ( Pierre Hébert ) için soru ve hata raporları e-posta ya da Yıldırım Launcher Topluluk ( https://plus.google.com/communities/111427002111904170930 ) katılın.
Tadını çıkarın!
Sorun varsayılan başlatıcısı LLX ayarı ? Https://play.google.com/store/apps/details?id=name.kunes.android.launcher.loader : Bu ​​deneyin
Ekran 1 ve Gerd Reuter 3 nezaket , teşekkürler!
Uygulamanın Görselleri:
rar şifresi:apkbul.net
not alıntıdır apkbul net
http://yadi.sk/d/_LGHPzT2CHX7v

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.