9 Şubat 2014 Pazar

General Mobile Discovery 2 Gb Ram

General Mobile Discovery 2 Gb Ram

Bugün sizlere General Mobile Discovery 2 Gb yani General Mobile Discovery 2 Gb Ram modelini tanıtacağım. Ülkemizde inanılmaz bir satış başarısına ulaşan General Mobile firması çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Discovery adını taşıyan akıllı telefon modeli ekonomik fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Discovery modelinin geçtiğimiz yıl içerisinde büyük bir ilgi görmesi üzerine Discovery 2 için çalışmalar başlamıştı. Şirketin yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda kullanıcıların istekleri üzerine geliştirmeler yaptıkları belirtildi.

İlk telefonunda 1 gb ram bulunan telefonun performansı yeterli seviyede görülürken, Discovery 2 de ram belleğinin artırılması da dikkatlerden kaçmamaktadır. Diğer donanım özelliklerinde büyük değişiklikler meydana gelmese de kasa tasarımında küçük değişiklikler yapılacağı belirtilmektedir. 2500 mAh gücündeki bataryaya sahip olarak gelecek olan modelde 13 MP arkave 5 MP ön kamera bulunmaktadır.

General Mobile Discovery 2 Gb

General mobile discovery 2 gb ram belleği sayesinde çok daha hızlı olacağı ve en zor yazılımların bile altından kalkabileceği düşünülmektedir. Bir önceki telefonda olduğu gibi piyasaya yeniden ekonomik bir fiyatla girecekleri de bilinmektedir. Tahmini olarak general mobile discovery 2 gb modelinin 849 olacağı düşünülmektedir.

General Mobile Discovery 2 Gb Ram Videolu İnceleme:

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.