14 Şubat 2014 Cuma

HTC Desire 501 Fiyat Özellikleri

HTC Desire 501 Özellikleri

Bugün sizlerle HTC Desire 501 Fiyat'ını ve HTC Desire 501 Özellikleri'ni paylaşacağım. HTC firması orta düzeyli akıllı telefon serisine bir yenisini daha ekledi. HTC Desire 501 adını verdiği bu telefonun genel olarak Asya ülkelerinde büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Telefon ilk olarak Tayvan’da satışa çıkarıldı. Ayrıca şirket yetkililerin ifadelerine göre HTC Desire 501 modelinin sadece Asya’da satılması planlanmaktadır. Özellikle HTC One almak isteyip de alamayanların bu telefonu rahatlıkla tercih edebileceklerdir.

HTC Desire 501 Fiyat

5 inç qHD ekran, Boom Sound ses çıkışı, dört çekirdekli Snapdragon çip, 1 GB RAM, 8GB dahili bellek ve 2,100mAh batarya bulunan telefonun özellikle işlemcisi sayesinde yüksek performans sergilediği görülmektedir. Ayrıca telefonun piyasaya ilk satış fiyatı büyük bir ilgi görmektedir.

HTC Desire 501 fiyatı 300 dolar olarak belirlenmiştir. Telefonun dış tasarımı için farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Htc desire 501 özelliklerine benzer bir başka model olan HTC Desire 700 modeli ise 470 dolarlık satış fiyatıyla eş zamanlı olarak piyasaya çıkarılmıştır. Her iki modelinde satışı Asya bölgesi dışında yapılmayacaktır.

HTC Desire 501 Özellikleri İnceleme:

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.