3 Şubat 2014 Pazartesi

Dark Evo X5 Özellikleri İnceleme

Dark Evo X5 İnceleme

Bugün sizlerle Dark Evo X5 Özelliklerini yani Dark Evo X5 Özellikleri İnceleme'sini paylaşacağım. Ülkemizde faaliyet gösteren öncü firmalar arasında bulunan Dark, teknoloji severlerin beklentilerini göz önünde bulundurarak yeni ürünleri piyasaya çıkarmaya devam etmektedir. Son olarak çıkarılan akıllı telefonun teknik özellikleri büyük bir ilgi görmektedir. Telefon 5’’ boyutundaki ekranıyla geniş ekran sevenler için oldukça uygundur. Ekranın yanı sıra 1.5 ghz hızındaki 4 çekirdekli işlemcisiyle performans testlerinden başarıyla geçiyor.

Dark Evo X5 Özellikleri

13 megapiksel kamerasıyla kullanıcılarına muhteşem bir fotoğraf çekme fırsatını sunan bu telefonda HD ekran kalitesi de bulunmaktadır. Hayatınızın bir parçası haline gelecek olan bu telefonun kendine ait özgün bir dış tasarımı bulunuyor. Piyasadaki çoğu akıllı telefonun fiziksel olarak birbirine benzediği görülüyor.

Akıllı telefonlarda yaşanan batarya problemi bu telefonda büyük oranda çözülmüştür. Yapılan Dark Evo X5 inceleme çalışmalarında benzer teknik özelliklere sahip başka bir telefon modeline göre çok daha uzun süre kullanılabildiği görülmüştür.

Başlıca Dark Evo X5 özellikleri;
  • 4 çekirdekli 1.5 ghz işlemci 
  • Full HD 1080p İPS 
  • 13 mp kamera 
  • 1080 P kalitede video kaydı 
  • Gps agps navigasyon

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.