16 Şubat 2014 Pazar

Samsung Galaxy Pocket Oyunları

Galaxy Pocket Oyunları

Bugün sizlerle Samsung Galaxy Pocket Oyunları'nı yani Galaxy Pocket Oyunları'nı paylaşacağım. Bilindiği üzere Samsung firması tarafından sık aralıklar ile yeni akıllı telefonlar üretilmektedir. Firma, hem yüksek teknik özelliklere sahip akıllı telefonlar üretirken hem de orta düzey özelliklere sahip cihazlar da üretmektedir. Bu sayede herkesin maddi durumuna uygun telefon Samsung markasında rahatlıkla bulunabilmektedir. Orta düzey akıllı telefon sınıfında kabul edilen Pocket modeli için aşağıdaki oyunlar sorun yaşamadan indirebilmektedir.

Uzun süredir popüler oyun olan Temple Run oyununu Pocket cihazınızda takılma problemi yaşamadan oynayabilirsiniz. Ayrıca büyük bir beğeni toplayan kelime bul oyunu da aynı şekilde sorunsuz oynanabiliyor. Temple Run oyunu gibi büyük bir beğeniyle oynanmaya devam eden Angry Birds oyununun Space versiyonu da kolaylıkla indirilebilmektedir.

Samsung Galaxy Pocket Oyunları

Son derece keyifli zaman geçirebileceğiniz bu 3 oyunu aşağıda verdiğimiz linklerden indirebilir ve telefonunuza güvenilir bir şekilde kurabilirsiniz. Samsung galaxy pocket oyunları için verilen linklerde apk dosyaları bulunmaktadır. Bu dosyaları telefonunuzun hafızasına atarak tek tıkla kurulum yapabilirsiniz.

Yukarda verilen galaxy pocket oyunları linkleri;
Temple Run>>> TIKLA İNDİR!
Kelime Bul>>> TIKLA İNDİR!
Angry Birds Space>>> TIKLA İNDİR!

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.