6 Şubat 2014 Perşembe

Piranha Zen Özellikleri İnceleme

Piranha Zen İnceleme

Bugün sizlerle Piranha Zen Özellikleri yani Piranha Zen İnceleme'sini sizlerle paylaşacağım. Çok uzun yıllardan beri teknoloji sektöründe faaliyet gösteren Piranha firması, çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor. Yakın bir zaman önce Piranha yeni akıllı telefon modeli olan Zen’i üretti. Telefonun teknik özelliklerine göz atıldığında ne derece kaliteli olduğu çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Başlıca özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz.

4x1.2 GHz Quad Core Dört Çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 5 inç IPS HD Ekran 1280x720px, 16 Milyon renk ve Corning Gorilla Glass 2 Ekran teknolojisi ile çizilmeye ve kırılmaya karşı koruma sağlayan ekranı bulunmaktadır. Kamera özellikleri de dikkatlerden kaçmamaktadır. Üst düzey 5 MP ön kamera ve 13 MP arka kamerayla istediğiniz her anı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Piranha Zen Özellikleri

Piranha zen incelemelerinde teknik donanım özellikleri kadar şık ve modern dış tasarımı da dikkat çekiyor. Bilindiği üzere piyasada birçok farklı markada akıllı telefon bulunmaktadır. Fakat aralarında büyük fiyat farklarının olduğu görülüyor. Piranha zen özellikleri dikkate alındığında son derece ekonomik fiyatlarla satışa sunulduğu görülmektedir.

Piranha Zen Özellikleri İnceleme Videosu:

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.