18 Şubat 2014 Salı

Vodafone Smart Mini Oyunları

Smart Mini Oyunları

Bugün sizlerle Vodafone Smart Mini Oyunları yani Smart Mini Oyunları'nı paylaşacağım. Vodafone tarafından son derece ekonomik fiyatlarla piyasaya çıkarılan telefon modelleri arasına bir yenisini daha ekledi. Tarifeye ek 1 lira ödeyerek kolaylıkla satın alınabilen Vodafone Smart android işletim sistemine sahiptir. Telefonun teknik özellikleri; 1 ghz hızında işlemci, 4.1 android jellybean işletim sistemi ve 2 mega piksel kameradır.

Telefonda 3G desteği bulunmakta ve birçok android oyun sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir. Son zamanların en çok oynanan oyunları arasında bulunan Flappy Bird oyununu tavsiye edebiliriz. Oyunun boyutu son derece küçük olduğu için telefonun hafızası da işgal edilmemektedir. Bunun yanı sıra kısa bir süre içerisinde bağımlılık yapan Dr. Driving oyunu da sorun yaşamadan oynanabilir. Bu oyun mobil bir sürüş simülasyonu olarak kabul edilebilmektedir.

Vodafone Smart Mini Oyunları

Sizlere örnek olarak verdiğimiz iki oyun haricinde birçok oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Smart mini oyunları için Google Play Store üzerinden araştırma yapabilirsiniz. 4.1 Android Jellybean sürümünün desteklediği birçok oyunu rahatlıkla cihazınıza indirebilirsiniz. Vodafone smart mini oyunları indirmek için özellikle düşük boyutlu oyunları tercih edebilirsiniz. Büyük boyutlu oyunlar telefonda kasma yapabilmektedir.

Flappy Bird>>> TIKLA İNDİR!
Dr. Driving>>> TIKLA İNDİR!

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.