10 Şubat 2014 Pazartesi

Sony Xperia Z1 Honami Mini Fiyatı İnceleme

Sony Xperia Z1 Honami Mini İnceleme

Bugün sizlerle Sony Xperia Z1 Honami Mini Fiyat'ını yani Sony Xperia Z1 Honami Mini İnceleme'sini paylaşacağım. Uzun bir süre çıkarılması beklenen Sony Xperia Z1 mini modeli piyasaya çıktığı ilk günden beri son derece büyük bir ilgi görmektedir. Üst düzey donanım özellikleriyle donatılan bu telefonda 207. Mega piksel çözünürlüğe sahip kamera dikkatleri çekiyor. Bu kamerası sayesinde kullanıcılarına 4K kalitesinde video çekim imkanı sunmaktadır.

Telefon çıkmadan önce isim konusunda da büyük bir karışıklık yaşandı. Şuan piyasada honami mini ve z1 mini isimleri aynı telefon modeli için kullanılmaktadır. Teknik özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz; Android 4.2.2 işletim sistemi, 2.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi, 4.3-inç boyutunda HD çözünürlüklü ekran, Sony G Lens’e sahip 20.7MP çözünürlüklü Exmor RS arka kamera, 2.2MP ön kamera, 16GB dahili depolama, microSD kart desteği ve 2GB RAM olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sony Xperia Z1 Honami Mini Fiyat

Görüldüğü üzere telefon donanım olarak tüm beklentileri rahatlıkla karşılayabilmektedir. Sony xperia z1 honami mini incelemelerinde teknik özellikler kadar dış tasarımı da büyük bir beğeni toplamıştır. Sony xperia z1 honami mini fiyatı ise ülkemizde 1200 lira civarında olması beklenmektedir.

Sony Xperia Z1 Honami Mini İnceleme Videosu:

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.