18 Şubat 2014 Salı

Subway Surfers 1.16.0 London Yılbaşı Sınırsız Para ve Anahtar Hilesi 2014


Subway Surfers , Google Play Store un en popüler oyunlarındandır. Oyun eğlenceli bir koşma-kaçma oyunudur.

Oyunda treni boyarken yakalandığımız güvenlik görevlisi ve onun köpeğinden kaçıyoruz. Tabii kaçarken para ve puan topluyoruz.

Oyunun grafikleri gerçekten çok kaliteli. 3D Görüntüsü , Hoş Arkaplan müziği ile oyun vazgeçilmez oluyor. İnsanların boş vakitlerini geçirmesinde yardımcı oluyor. Bazen trenlerin üstünden atlıyoruz bazen yanlarından geçiyoruz ve çok hızlı olmamızı gerektiriyor.

Oyunda topladığınız altınlar sayesinde karakterler açabiliyorsunuz ama bizim sitemizden indirdiğinizde direk sınırsız para ile başladığınız için buna gerek kalmıyor.

Oyunun facebook girişi sayesinde arkadaşlarınızın puanları geçebilir veya onların puanlarına bakabilirsiniz.

Oyunu ilk oynamaya başladığımda gerçekten çok eğlenmiştim. Sizde eğlenmek istiyorsanız Subway Surfers indirebilirsiniz.

#Not: İndirdiğiniz dosyayı Bluetooth aracılığla telefonunuza gönderip kurmanız yeterlidir. Önceden yüklü ise silmeyi unutmayınız.
Subway Surfers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir koşma ve kaçma oyunudur.
Oyunda amacınız köpeğiyle birlikte oyundaki kahramanımız Jake'i kovalayan polis memurundan kaçarak, toplayabileceğiniz kadar yüksek puan toplamaktır.
Renkli ve etkileyici 3 boyutlu grafikleri, akıcı animasyonları ve sürükleyici müzikleri sayesinde oyuncuları mobil cihazları başına hapseden Subway Surfers, boş zamanlarını keyifli bir şekilde geçirmek isteyen tüm kullanıcıların akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde yer alması gereken oyunlardan bir tanesidir.
Yer yer tren rayları üzerinde yer yer de trenlerin üzerinde sizi kovalayan polisten kaçmaya çalışacağınız oyun içerisinde yer alan farklı güçlendiriciler sayesinde bir roket sırt çantası takarak veya sörf tahtasına binerek çok daha hızlı kaçabilirsiniz.
Oyunda topladığınız altınlar yardımıyla yeni karakterler açtırabilir ve karakterinizin özelliklerini geliştirebilirsiniz.
Facebook entegrasyonu sayesinde oyunu oynayan arkadaşlarınızın yaptığı yüksek puanları görebilir ve arkadaşlarınızı geçmek için daha çok hırslanabilirsiniz.
Subway Surfers'ı hemen indirerek heyecanlı ve eğlenceli bir kaçış oyunu içerisinde yerinizi alarak, hem arkadaşlarınız hem de dünya üzerindeki birçok oyuncuyla en yüksek puanı alma konusunda sürükleyici bir yarışa başlayabilirsiniz.
NOT: İndireceğiniz apk uygulamasını kurmanız yeterlidir sınırsız paranız oyuna girdiğiniz zaman görülecektir. 

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Apk İndir - Telefon Oyunları İndir.